top of page

ÖBO HUSRESAN – SÅ GÅR DET TILL

Nedan tar vi dig med på Öbo husresan. I fyra steg guidar vi dig genom byggprocessen, från första kontakt till inflyttning.

Så går det till: Services

1. UPPSTART

I dialog går vi igenom dina önskemål och funderingar för att hitta den hustyp som passar dig bäst. Du har då möjlighet att sätta din egen prägel på ditt Öbo hus och göra justeringar som passar just din stil. När du känner dig tillfreds med dina val tar vi fram en offert på pris.

Skärmavbild 2020-01-22 kl. 11.20.08.png

2. BYGGLOV OCH BESTÄLLNING

Det är dags att söka bygglov! Det är inte så läskigt som det verkar. Din projektledare tillhandahåller dig med allt underlag du behöver för att göra din ansökan. När bygglovet beviljats kör vi i gång med beställning av grundarbete och av huset självt såklart.

Fårö74-plan_edited.jpg

3. LEVERANS OCH MONTAGE

Bygget av huset tar omkring 20 veckor. Öbo huset levereras sedan i moduler direkt till tomten och monteras där av ett monteringsteam. Huset är i detta skede helt färdigt med alla ytskikt, badrum och kök på plats. Därefter beställs inkoppling av vatten, avlopp och el. Huset behöver också slutgodkännas av kommunen.

kök.jpg

4. VÄLKOMMEN HEM TILL DITT ÖBO HUS!

Här avslutas vår gemensamma resa och livet i ditt Öbo hus kan börja. Men du är alltid välkommen att kontakta oss för vidare frågor!

Tofta74-fasad2_edited.jpg

Bygglovsprocessen

  • Ansökan tar ca 10 veckor och sköts av kommunen. 

  • Bygglovet kan kräva eventuella kompletteringar – ingen fara, vi hjälper dig med dem.

  • Skulle ditt bygglov få avslag häver vi ditt husköp i sin helhet.

Så går det till: Text
bottom of page
Trustpilot